Bobák József

BOBÁK JÓZSEF
vendéglátó szakoktató

SZÜLETÉSI HELY, IDŐ: Jászárokszállás, 1958. 06. 24.
TANULMÁNYAI: Kereskedelmi Szakközépiskola, Szolnok; Ecseri úti Vendéglátóipari Szakközépiskola; Szent István Egyetem, Gödöllő, szakoktató szak.
MUNKAHELYEI: Kukta Kft., ügyvezető igazgató; Szolnoki Műszaki Szakképzési Centrum; Klapka György SZKI, Jászberény, vendéglátó szakoktató.
TÁRSADALMI TEVÉKENYSÉGE: Jászsági Vendéglátók Egyesülete, elnök; Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség: megyei elnök, országos vezetőségi tag; Jászok Földjén Turisztikai Egyesület, alelnök; kamarai szakértő; Schnitta Sámuel Magyar Éttermi Kultúráért Egyesület, tag.
HELYTÖRTÉNETI KUTATÁSI TÉMA, HELY, IDŐSZAK: Gasztronómia (étel, ital, alapanyag, a vendéglátás története), turizmus, szakképzés. Jászság.
FŐBB MUNKÁI:
  • Népi ételek a Jászságból című kiadvány (szaklektor)
  • Reneszánsz kor étkezési kultúrája címmel tart előadásokat.  
 
ELÉRHETŐSÉGE: 06/30/316- 2247
KAPCSOLAT

Jász Helytörténeti Kör
Székhely: 5100, Jászberény, Táncsics Mihály utca 5.
Telefon: +36-57/412-167; +36-30/265-2630
E-mail: subadoktor3@gmail.com
© jaszhelytortenet.hu, 2017

Készítette: Com&Com2005 Bt