BOBÁK JÓZSEF
vendéglátó szakoktató
SZÜLETÉSI HELY, IDŐ: Jászárokszállás, 1958. 06. 24.
TANULMÁNYAI: Kereskedelmi Szakközépiskola, Szolnok; Ecseri úti Vendéglátóipari Szakközépiskola; Szent István Egyetem, Gödöllő, szakoktató szak.
MUNKAHELYEI: Kukta Kft., ügyvezető igazgató; Szolnoki Műszaki Szakképzési Centrum; Klapka György SZKI, Jászberény, vendéglátó szakoktató.
TÁRSADALMI TEVÉKENYSÉGE: Jászsági Vendéglátók Egyesülete, elnök; Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség: megyei elnök, országos vezetőségi tag; Jászok Földjén Turisztikai Egyesület, alelnök; kamarai szakértő; Schnitta Sámuel Magyar Éttermi Kultúráért Egyesület, tag.
HELYTÖRTÉNETI KUTATÁSI TÉMA, HELY, IDŐSZAK: Gasztronómia (étel, ital, alapanyag, a vendéglátás története), turizmus, szakképzés. Jászság.
FŐBB MUNKÁI:
- Népi ételek a Jászságból című kiadvány (szaklektor)
- Reneszánsz kor étkezési kultúrája címmel tart előadásokat.
ELÉRHETŐSÉGE: 06/30/316- 2247